Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Uzaylı İstilası Filmlerini Sevenler Buyrun.Konuşmasız-Diyologsuz Film:Kimse Seni Kurtaramayacak


Son zamanlarda birbirinden tuhaf korku gerilim filmleri izliyoruz.No one will save you/ türkçe ismi ile Kimse seni kurtaramaz da bunlardan biri.Filmde hiç diyolog yok.Bir buçuk saat boyunca hiç konuşmuyorlar birbirleri ile diyolağa girmiyorlar fakat kurgusu, çekim teknikleri ve görsel efektleri ile heyecan ve gerilim hiç bitmiyor, film sonuna kadar kendini izletiyor.
Film, çevresine yabancılaşmış,yaşadığı kasaba tarafından dışlanmış yaratıcı ve yetenekli bir kadın olan Brynn Adams'ı konu alıyor.Ailesinden kalan ve büyüdüğü evinde yalnız yaşayan Brynn'ın hayatı bir gece evine gelen dünya dışı varlıklar ile altüst oluyor.Çaresiz kadın bu uzaylı varlıklar ile savaşmak zorunda kalıyor.

Filmde hiç diyolog olmamasına rağmen gerilim hiç bitmiyor.Görsel efektler oldukça başarılı.Işık oyunları ile filme ayrı bir hava verilmiş.Filmi izlerken 'kız acaba sağır ve dilsizmi ?' sorusunu kendimize soruyoruz.Uzaylı istilası filmlerini seviyorsanız film sizi memnun edecek kadar güzel.

Brian Duffield filmin senaryosunu yazdı ve yönetti.Kaitlyn Dever, Zack Duhame ve Ginger Cressman filmin önemli oyuncuları arasında.IMDB puanı:6.3

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad