Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

2017 Veronica Filminin Gerçek Hikayesi


Madrid'te ailesi ile beraber yaşayan Estofania, doğa üstü olaylar ile ilgilenen genç bir kızdı.Kızın gerçek ismi Estofania Gutierrez Lazaro idi. Filmin senaryosu yazılırken Veronica olarak değiştirildi.

Günlerden bir gün Estofania okulda iki arkadaşı ile beraber, Ouija tahtası kullanarak ruh çağırmaya karar verdi.Öğretmenleri onları gördü ve yakaladı.Öğretmenleri gelmeden önce Ouija tahtasından duman çıktı ve Estofania bu dumanı soludu.Bu olaydan sonra genç kız değişmeye başladı.Halüsünasyonlar görmeye ve epileptik nöbetler geçirmeye başladı.Geceleri, yüzü olmayan ve pelerin giyen insana benzer varlıkların ziyaret ettiğini ve yanlarına almak istediğini söylüyordu.Ebeveynleri doktora götürsede olanlar hakkında açıklama bulamadılar.

Estofania bir gün kız kardeşi Marinela'ya saldırdı.Ağzından köpükler geliyordu.ertesi gün katalepsi atağı geçirdi ve komaya girdi.Hastahaneye götürülsede kurtarılamadı hayatını kaybetti.Otopsisinde 'ani ve şüpheli ölüm ' yazıyordu.

Estofania öldükten sonra ailenin evinde paranormal olaylar daha çok yaşanmaya başladı.Odasından çığlık sesleri geliyordu.kapılar kendiliğinden açılıyor, nesneler hareket ediyor, camlar kırılıyordu.1 Kasım 1993 tarihinde oturma odasının duvarında asılı duran Estofania'nın fotoğrafı kendi kendine yandı.Yanan fotoğraf dışında odada bulunan hiçbir eşyaya zarar gelmedi.


27 Kasım tarihinde aile polisi arayarak evlerine çağırdı.Polisler, balkondan gelen açıklanamaz sesler duyduklarını, komedinin üzerinde kahverengi balçık gördüklerini, eve girdiklerinde duvarda olmasına rağmen evden çıkarken yerde buldukları bir haç rapor ettiler.Haçın duvarda asılı olduğu yerde üç pençe izi bulunuyordu.Bu olay ispanya tarihinde polis kayıtlarına geçen ilk paranormal vaka oldu.

Gutierrez ailesi kısa süre sonra evi sattı.Evin yeni sahipleri asla paranormal olaylar yaşamadı.

Veronica Film 

Yukarıda okuduğunuz gerçek hikaye 2017 yılında usta İspanyol yönetmen Paco Plaza tarafından filme uyarlandı.Sandra Escacena hayatını kaybeden genç kızı canlandırarak başrolde oynadı.Film, izleyen herkes tarafından çok beğenildi, en iyi ispanyol yapımlarından biri olarak kabul edildi..

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad