Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Stephen King'in Orjinal Romanından Önce Yaşanan Olayları Anlatan Pet Sematary Bloodlines Yayında


Stephen King'in korku edebiyatı klasiklerinden biri kabul edilen Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı) yeni bir film ile geri döndü.Pet Sematary:Bloodlines,klasik hikayenin daha önce anlatılmamış bölümlerini ve Ludlow Kasabasının derinlerini anlatıyor.

Film, Ludlow Kasabasının korkunç kaderine odaklanarak, ölümden sonraki yaşamın getirdiği korku ve dehşeti izleyiciye aktarıyor.1969 yılında geçen hikayede genç Jud Crandall memleketini geride bırakma hayalleri kurar.Ancak çok geçmeden kasabanın saklı sırlarını keşfeder ve sonsuza kadar Ludlow kasabasına bağlı tutacak karanlık aile geçmişi ile yüzleşir.

Hayvan Mezarlığı Kan Bağları,daha önce okuduğumuz ve izlediğimiz hikayeden öncesinde yaşanan olayları anlatıyor.Hayvan Mezarlığı'nın nasıl oluştuğunu bu filmde izliyoruz.Ayrıca bu filmin senaryosu orjinal Hayvan Mezarlığı romanından bağımsız olarak yazıldı.

Filmin senaryosunu Lindsey Beer ve Jeff Buhler yazdı, Lindsey Beer yönetti.Jackson White, Natalie Alyn Lind ve Forrest Goodluck başrollerde oynadı.IMDB puanı:4.7

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad