Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Dabbe 4 Filminin Gerçek Hikayesi


1986 yılında Muğla'da, Bilal Duran ve Remzi Karaduman isimli iki arkadaş Sare adında bir cinden  yardım alarak define bulurlar ve defineyi bulduktan sonra Bilal, cini gömmeye karar verir.Sare gömüldükten sonra mensup olduğu cin kabilesi, Bilal'in doğacak olan Kübra'yı lanetler.

Kübra 24 yaşına geldiğinde kına gecesinde cinlerin saldırısına uğrar ve etkisi altına girer.Bu olaydan sonra, psikolojik sebepler nedeniyle hastahaneye kaldırılır.

Haberi duyan Remzi Karaduman'ın kızı Doktor Ebru Karaduman, çocukluk arkadaşı Kübra'ya yardım etmek için cinci Faruk Akat!a götürür.Faruk Akat'ın uyguladığı cin çıkarma seansları ile Kübra kurtulur.

Bir süre sonra Kübra'nın annesi ve ablası Doktor Ebru'yu oyuna getirerek diri diri gömer ve Faruk Akat'ı kuyuya atar.Akat, köylüler tarafından kuyudan çıkarılır.

Doktor Ebru Karaduman'ın akibeti tam olarak bilinmiyor.Olaylardan sonra Faruk Akat bilincini kaybetmiş ve hiç birşey hatırlamamaktadır.

Kıbledere Köyü Nerde ?

Strotonikea antik kentinin yakınında bir köy.Orada bir köy var ama terk edilmiş halde ve sit alanı oluşturulmuş.Filmde izlediğimiz gibi köy şuanda bomboş.


Dabbe:4 Film

Yukarıda okuduğunuz bu gerçek olay, gizli kalmış tüm detayları ve gerçek belgeleri ile filme aktarıldı.Filmde Found Footage tekniği kullanıldı.Dabbe serisinin en sevilen filmi oldu.Hasan Karacadağ senaryoyu yazdı ve filmi yönetti.Cansu Kurgun, Irmak Örnek, A.Murat Özgen, Sultan Köroğlu Kılıç, Elçin Atamgüç, Sabriye Günüç, Orhan Gencer gibi oyuncular önemli rolleri üstlendi.

izlemediyseniz youtube üzerinden bu filmi izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad