Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Becky Büyüdü ve Geri Döndü.Wrath Of Becky Yayında.

İntikam filmlerini sevmeyenimiz yoktur sanırım.Korku gerilim severlerin oldukça beğendiği, 2020 yılında yayınlanan Becky isimli yapıma devam filmi geldi.Becky'nin Gazabı; rahatsız edici bol kanlı sahneleri ile bu tarza yeni bir soluk getiriyor.

Aradan 3 yıl geçti, o zaman henüz çocuk olan başrol oyuncusu Lulu Wilson hali ile büyüdü.İlk filmde belalı çocuk olarak karşımıza çıkan Becky'yi yeni filmde 16 yaşında bir ergen olarak görüyoruz.Yeni filmde , ilk filmde olduğu gibi heyecan ve gerilim hiç bitmiyor.İlk filmde olduğu gibi belalı bir grup adam ile baş ediyor.

Becky, yaşadığı olaylardan 3 yıl sonra büyümüş genç bir kız olmuştur.Farklı farklı ailelere evlatlık olarak verilmiş hepsinden kaçarak kurtulmuştur.Son olarak Elena isimli siyahi bir kadının yanına yerleşir.Bir uçtanda geçimini sağlamak ve Elena'ya kirasını ödemek için restaurantta çalışmaktadır.Herşeyin yolunda gittiğini düşündüğü bir gün restauranta bir grup Neo-nazi adam gelerek Becky'yi rahatsız ederler.Sonrasımı?? İlk filmi izlediyseniz sonrasını tahmin etmek zor olmayacaktır.

Serinin ikinci filmi, ilk filmde olduğu gibi rahatsız edici, şiddet dozu yüksek bol kanlı sahneler barındırıyor.İkinci filmde intikam duygusu ön plana çıkarılmış.Filmde Lulu Wilson'dan başka birçok tanıdık yüz görüyoruz.Süprizler ve ters köşeler ise filme ayrı bir renk getirmiş.Yerinde küçük espriler de yer yer filmi izler iken gülümsetiyor.

Matt Angel ve Suzanne Coote ikilisi hem filmin senaryosunu yazmış hem yönetmişler.Başrollerde Seann William Scott, Matt Angel ve Jill Larson yer alıyor. Jill Larson'u daha önce Deborah Lougan'ın Hikayesi filminde başrolde izlemiştik.Filmin IMDB puanı:6.0

Özet olarak, ilk filmi izleyip beğendiyseniz serinin ikinci filminide beğeneceksiniz.iyi seyirler dileriz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad