Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Alper Mestçi Sunar.Türkiye'nin İlk Korku Dizisi: Sahipli

Musallat ve Siccin serilerinden tanıdığımız Alper Mestçi'nin 10 bölümden oluşan dizi projesi Musallat 2017 yılında yayınlandı.Siccin serisinde izlediğimiz birçok yüz, bu dizide konuk oyuncu olarak  yer aldı.Alper Mestçi bu  dizininde senaryosunu yazdı ve yönetti.Başrolleri Funda Güray, Baran Akbulut, Sait Genay paylaştı.IMDB puanı:6.9

Büşra, evliliğinin daha ilk günlerinde eşini kaybetmiştir.Yıllar sonra doğduğu köye doktor olarak geri döner.Köyde öğretmen Selim ile tanışır.Köyün öğretmeni Selim içinde hayat en az Büşra kadar zor geçmiştir.Büşra ve Selim'in tanışması ile başlayan olaylar ve gizemler silsilesi, ikisininde hayatını etkileyecektir.Dizideki birçok karakter kendi içlerinde gizem saklıyor.Karakterlerin yaşanmışlıkları izleyiciye yavaş yavaş aktarılıyor.izleyicinin diziye bağlanamsına ve kafasında soru işaretleri oluşmasına sebep oluyor.Dizi, Alper Mestçi'nin diğer yapımları gibi cin teması üzerinden ilerliyor. Sahipli'yi izlerken diziden daha çok 10 bölümlük Türk korku filmi izlediğinizi hissediyorsunuz.

Sahipli için Türkiye'nin ilk korku dizisi diyebiliriz.Devamında gelecek yapımlar için yeni bir kapı açtı. izlemediyseniz Youtube üzerindne izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad