Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Yok Artık Diyeceksiniz! Korku Sinemasının En Garip Katil Filmleri

Korku filmlerinin bazılarında alışılmışın dışında varlıklar ile karşılaşabiliyoruz.Sadece insanlar dehşet saçmıyor.Hayvanlar,Eşyalar,Bitkiler karşımıza çıkabiliyor.Sizler için korku saçan bu tuhaf varlıkları derledik.Buyrun listemize bir göz atın.

1-Katil Kot Pantolon - Slaxx - 2020



Film bir giyim mağazasında geçiyor.Ana karakterimiz Libbi'nin çalıştığı mağazada insanlar açıklanamaz bir şekilde ortadan kaybolmaktadır.Cinayetlerin sebebi yeni tasarlanmış bir jean pantolondur.Verdiği sosyal mesajlar ve göndermeler ile oldukça başarılı bir film.

Yönetmen:Elza Kephart
 Senaryo:Patricia Gomez. Elza Kephart
Oyuncular:Romane Denis,Sehar Bohajani, Erica Anderson, Stephen Bogaert
IMDB puanı:5.4


2-Katil Peruk-Bad Hair -2020


Film 90'lı yıllarda geçiyor.Yakın geçmişe kısa bir yolculuk yapıyoruz.Ana karakterimiz Los Angles'ta yaşıyor ve ünlü bir müzik kanalında VJ.olmak istiyor.Yayın hayatına başlamadan önce görünümünü değiştirmek istiyor.Daha güzel görünmek için cilt bakımına ve yeni saçlara ihtiyaç duyuyor.Filmde doksanlı yılların sevilen pop şarkıcıları önemli rollerde yer alıyor.

Yönetmen:Justin Simien
Senaryo:Justin Simien
Oyuncular:Elle Lorraine, Vanessa Villiams, Kelly Rowland
IMDB puanı:5.6


3-Katil Fotoğraf Makinesi - Polaroid-2019


Film, bir grup gencin etrafında şekilleniyor.Ana karakterimiz Bird, gittiği partide arkadaşları ile beraber bir fotoğraf çekiyor.Fotoğrafta yer alan arkadaşları teker teker açıklanamaz bir şekilde ölmeye başlıyor.Korku saçan bu fotoğraf makinesinin sırrı nedir? Ölümlerin arkasındaki sebep nedir?.

Yönetmen:Lars Klevberg
Senaryo:Blair Butler
Oyuncular:Kathryn Prescott, Tyler Young, Katie Stevens
IMDB puanı:5.1


4-Katil Telefon Uygulaması - Countdown-2019 



Günlük hayatımızda çeşitli telefon uygulamaları kullanıyoruz.Ne kadar hayatınız kaldı bilmek istermisiniz.Bir telefon uygulaması ile bunu bilmek mümkün.Ana karakterimiz Courtney telefonuna bu uygulamayı yüklüyor .Uygulamaya göre sadece üç günü kalmıştır.Uygulamanın gerçekten var olduğunu söyleyelim.Sizde telefonunuza indirebilirsiniz.

Yönetmen:Justin Dec
Senaryo:Justin Dec
Oyuncular:Elizabeth Lail, Jordan Calloway, Talitha Bateman
IMDB puanı:5.4


5-Katil Video kasedi -The Ring -2002


Halka serisini ve Samara'yı bilmeyen yoktur sanırım.Gizemli bir video kasedi  izleyen herkes yedi gün içerisinde ölüyor.Filmin orjinal Japon versiyonu ve 2002 tarihli Amerikan versiyonu bulunuyor.Bu yapım çok sevildi , devam filmleri geldi.Seri oldu.

Yönetmen:Gore Verbinski
Senaryo:Ehren Kruger, Köji Suzuki, Hiroshi Takahaski
Oyuncular:Naomi Watts. Martin Henderson, Brian Cox
IMDB puanı:7.1


6-Katil Koltuk - Killer Sopha -2019 



Absürt korku-komedi filmlerini seviyorsanız bu film size hitap ediyor..Freddericco ölmüştür.Dedektifler sebebini öğrenmek için evine gelir ve yeni satın aldığı koltuğu görürler.Daha çok güldüren bir yapım.Bir koltuk insanı ne kadar korkutabilirki..

Yönetmen:Bernie Rano
Senaryo:Bernie Rano
Oyuncular:Jed Brophy, Jordan Rivers, Piimio Mei
IMDB puanı:3.7


7-Katil Yatak -Bed Of The Dead -2016 


Oldukça kanlı bu film  bir gece klübünde geçiyor.Dört çift kendilerini antik bir yatakta bulurlar.Korkunç halüsinasyonlar ve sanrılar yaşayarak ölmeye başlarlar.Ölümleri durdurabilmek için bir an önce yatağın sırrını keşfetmeleri gerekiyor.

Yönetmen:Jeff Maher
Senaryo:Cody Calahan, Jeff Maher
Oyuncular:Colin Price, Alysa King, Gwenlyn Cumyn
IMDB puanı:4.7


8-Katil Tekerlek -Rubber -2010 


Rubber, bir araba lastiğini konu alıyor.Robert adlı bu cansız lastik telepatik güçleri olduğunu keşfediyor ve bir çöl kasabasına doğru yola çıkıyor.Yolculuk esnasında gizemli bir kadınla karşılaşıyor ,bu kadına karşı takıntılı bir hayranlık duyuyor.

Yönetmen:Quentin Dupieux
Senaryo:Queintin Dupieux
Oyuncular:Stephen Spinella, Roxanne Mesquida, Wing Hauser
IMDB puanı:5.7


9-Katil Çamaşır Makinesi -The Mangler -1994 


Eski bir çamaşırhanede insanlar teker teker ölmektedir.Dedektif John Hunton ölümlerin sebebini öğrenmek için çamaşırhaneye gelir.Araştırması sonucunda çamaşırhanenin sahibi Bill Gartley'inde öldüğünü öğrenir.Ölümlerin ardında çamaşrhanedeki bir makina bulunmaktadır.Bu makinenin insan etine karşı dayanılmaz bir isteği vardır.Başrolde Robert Englun'un olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Yönetmen:Tobe Hooper
Senaryo:Tobe Hooper, Stephen David Brooks, Harry Alan Towers
Oyuncular:Robert Englund, Ted Levine, Daniel Matmor
IMDB puanı:4.3
 

10-Katil Araba -Christine -1983


Stephen King  romanından uyarlanan bu filmde, ana karakterimiz Arnie 1958 model Plymouth Fury araba edinir.Araba yüzünden ailesi ile kavga eder.Kötü durumdaki bu arabayı garaja götürerek tamir etmeye başlar.Zaman geçtikçe bu arabada ters giden birşeylerin olduğunu farkedecektir.

Yönetmen:John Carpenter
Senaryo:Stephen King, Bill Phillips
Oyuncular:Keith Gardon, John Stockwell, Alexandra Paul
IMDB puanı:6.7


11-Katil Şişme Kadın -Blown-2005 


Korku-Komedi tarzındaki bu film mantık sınırlarını zorluyor.Filmin merkezinde bir şişme kadın yer alıyor.Bir wodoo rahibesi gürültü yapan komşularından intikam almak için şişme kadına hayat veriyor.

Yönetmen:David C.Hayes, Bill Koning, Kevin Moyers
Senaryo:David C.Hayes, Bill Koning, Kevin Moyers
Oyuncular:Carina Lina, Jeff Dolniak, Kevin Moyers
IMDB puanı:4.2


12-Katil Drone -The Drone -2018


Film, bir dron tarafından hayatları cehenneme dönen evli bir çifti konu alıyor.Akli dengesi bozuk bir seri katil ölmeden önce bilincini bu drona aktarıyor.Teknoloji ilerledikçe günlük hayatımıza giren eşyalar korku filmlerinde yer almaya başladı bile.

Yönetmen:Jordan Robin
Senaryo:Al Kaplan, Jon Kaplan, Jordan Rubin
Oyuncular:Alex Essoe, John Brotherton, Anita Briem
IMDB puanı:4.0
 

13-Katil Kurabiye Adam -The Gingerdead Man -2005


Oldukça absürt bu filmde bir seri katil elektrikli sandalye ile idam edilmiştir.Annesi küllerini kurabiye hamuru ile karıştırır ve tekrardan hayata döner.Bu ilginç film seri oldu, devam filmleri geldi.

Yönetmen:Charles Band
Senaryo:William Butler, Domonic Moir
Oyuncular:Gary Busey, Robin Sydney, Ryan Locke
IMDB puanı:3.4



14-Katil Domatesler -Attack of the Killer Tomatoes-1978


Tadına doyamadığımız , soframızın olmazsa olmazı domatesler gün gelir katil canavara dönüşürse..Sevilen bu seride domatesler devleşerek insanlara saldırıya geçiyor.Devam filmleri olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Yönetmen:John De Bello
Senaryo:Costa Dillon, John De Bello, J.Stephen Peace
Oyuncular:David Miller, George Wilson, Sharon Tylor
IMDB puanı:4.6



15-Katil Koyunlar-Black Sheep-2006


Yeni Zelanda  yapımı bu korku-komedi filminde mutasyana uğramış, vahşileşmiş koyunları görüyoruz.Ana karakterimiz Oldfield koyun fobisi olan bir bilgisayarcıdır.İşlerini halletmek için ailesinden kalma çiftliğe geri döner.Gördükleri karşısında şaşkına dönecektir.

Yönetmen:Jonathan King
Senaryo:Jonathan King
Oyuncular:Oliver Driver, Nathan Meister, Tammy Davis
IMDB puanı:5.8


Birbirinden ilginç,alışılmışın dışında katillerden oluşan 15 korku gerilim filmi listeledik.Bunların dışında başka filmlerde var tabiiki.İzleyip beğendiğiniz diğer filmleri sizde yoruma yazın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad