Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ülkemizde Sürekli Cin Filmleri Çekilmesinin 12 Mantıklı Sebebi.Hem Gülecek Hem Hak Vereceksiniz.

Türk Korku Sineması'nın olmazsa olmazı cinli filmler.Sürekli cinli filmler çekiliyor.Birçoğumuz 'yinemi cinli film' deyip izlemeden es geçiyoruz.Sizler için ülkemizde sürekli cin konulu korku filmleri çekilmesinin 12 mantıklı sebebini sıraladık.Okurken hem güleceksiniz hem hak vereceksiniz.


1-Türkiye'deki evlerin çoğu apartman dairesi.Ev müstakil olsa bile bodrum aktı yok, olsa bile evin içinden merdivenlerle inilmiyor.Hayaletli ev filmi çekmek zor olur.

2-Türkiye'deki çocukların pek hayali arkadaşı yok.Bunu diyen çocuğun ağzına iki tokat atıp konusun kapatılması bu tür filmlerin önünü kesiyor.

3-Bizim çocuğumuz “ölü insanlar görüyorum” dese hemen hocaya götürüleceği için, konu oradan yine bir şekilde cine bağlanıyor.

4-Yeni taşındıkları evde garip olaylara şahit olan bir Türk ailesinin o evde bir gece daha kalması mümkün değil, hemen oradan taşınır.Haliyle konu başlamadan bitiyor..

5-Türk insanını teke tek yakalayıp öldürmek mümkün değil, ilk cinayetin ardından hepsi birleşip dalacağı için Çığlık gibi filmler yapmak mümkün olmuyor.

6-Lanet, şeytan girmesi, hayaletler, vb. konular genelde dini yaklaşımlara bağlanıp çözülmeye çalışıldığı için yine konu cine geliyor.

7-Zombi filmleri ise kesinlikle bize uygun değil, tüm mahalle birleşip amca, enişte, dayı, yenge ayırt etmeden zombileri bi güzel dövüp yok ederler.

8-Cinnet tarzı filmler ise bizi korkutmaktan çok uzak.Hergün 3-5 gerçek cinnet geçirip ailesini karısını çocuklarını öldüren insanlar haberine şahit oluyoruz.

9-Bir yere giderken, yeni bir ev alırken, vs. yaşlının biri çıkıp da “oraya gitmeyin, çok tehlikeli” dese kesinlikle söz dinler, gitmeyiz…

10-Türkiye’de tatile, geziye, seyahate, kampa çıkıp ıssızlığın ortasında yapayalnız kalmak pek mümkün değil, illaki bir köylüye, çiftçiye denk gelirsiniz.

11-Deney sonucu yaratığa dönüşen canlılar, hayvanlar, zombileşen insanlar bizde mümkün değil çünkü böyle deneyler yok.

12-Ve tabiiki müslümanlar olarak en büyük korkumuz cinler. Cinlerden korkuyoruz. cin filmleri çekiliyor..

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad