Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Neve Campbell Çığlık Serisine Geri Dönüyor

Neve Campbell, Çığlık 7 Filminde Sidney Prescott Olarak Geri Dönüyor..Sadece bu değil, orijinal ilk filmin senaristi Kevin Williamson filmi senaryosunu yazacak ve yönetecek.
Neve Campbell insagram hesabından konu ile ilgili paylaşım yaptı..
"Herkese selam. Bu haberi duyuracağım için çok heyecanlıyım!!! Sidney Prescott geri dönüyor!!!! Scream filmlerinde Sidney'i oynamak her zaman büyük bir mutluluk ve onur olmuştur. Bu filmlere ve onların benim için ifade ettiği anlamlara olan takdirim hiçbir zaman azalmadı. En saygılı şekilde Sidney'i ekrana geri getirmemin istendiğini söylemekten çok mutlu ve gururluyum ve bundan daha fazla heyecanlanamazdım!!! Aslında bunu yapabilirdim.
“Bu filmleri hem korku filminin ustası Wes Craven hem de olağanüstü yetenekli Matt ve Tyler ekibiyle yaptığım için inanılmaz derecede şanslı olsam da, uzun yıllar boyunca bu filmlerden birini aynı ekiple yapmanın ne kadar muhteşem olacağını hayal ettim. Kevin Williamson dümende. Ve şimdi oluyor, Kevin Williamson Scream 7'yi yönetecek! Bu onun bebeğiydi ve bu dünyayı hayal eden de onun parlak zekasıydı. Kevin, bir sanatçı olarak sadece bir ilham kaynağı değil, aynı zamanda uzun yıllardır yakın bir dosttur. Muhteşem Scream hayranlarına, umarım siz de benim kadar heyecanlısınızdır."
Bildiğiniz gibi yaşanan tasızlıklardan sonra Çığlık 5 ve 6 da izlediğimiz Melissa Barrera ve Jenna Ortega seriden ayrılmıştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad