Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Vizyon Tarihi Açıklandı.The Crow Yeniden Çekim Filmi 7 Haziran'da Sinemalarda Olacak


Bill Skarsgård'ın Başrolünde Olduğu 'The Crow yeniden yapımı 7 Haziran 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

Yeni filmde “Ruh eşleri Eric Draven (Skarsgård) ve Shelly Webster (FKA Twigs), karanlık geçmişinin şeytanları onlara yetişince vahşice öldürülüyor. Kendini feda ederek gerçek aşkını kurtarma şansı verilen Eric, katillerden acımasız bir intikam almaya, yanlış şeyleri düzeltmek için yaşayanların ve ölülerin dünyalarını dolaşmaya koyulur.”
Yönetmen Rupert Sanders'ın ( Pamuk Prenses ve Avcı , Ghost in the Shell ) imzasını taşıyan Bill Skarsgård ( IT ), Eric Draven rolünde The Crow'un kadrosuna liderlik ediyor ve şarkıcı/aktör FKA Twigs de başrolde. Danny Huston ( 30 Days of Night ), Laura Birn ( Foundation ), Sami Bouajila ( A Son ) ve Jordan Bolger ( The Woman King ) ile birlikte rol alıyor .
Yapımcılar, "Orijinal film, yaşayan kültürümüz üzerinde silinmez bir iz bıraktı" diye ekledi. “Günümüzün izleyicilerine bu mirasa saygı duyan yeni bir uyarlama sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Rupert, ölümsüz aşkın bu zamansız destanına çağdaş bir evren yaratmak için ustaca yeni boyutlar getirdi ve biz de bu vizyonu film izleyicileriyle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”
Senaryoyu Zach Baylin ( Kral Richard ) ve Will Schneider yazdı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad