Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Kanlı Filmlerin Usta Yönetmeni Eli Roth Sunar.Şükran Günü.



 Hostel serisi, Green Inferno, Cabin Fever gibi bol kanlı filmlerden tanıdığımız ustan yönetmen Eli Roth'a ait yepyeni film Thanksgiving-şükran Günü korku severler ile buluştu.Roth bu filmde de alışık olduğumuz tarzı ile geri dönüyor.

Film, son yılların alışveriş çılgınlığı olan Black Friday-Kara Cuma'ya gönderme yaparak başlıyor.Black Friday filmin ana temalarından biri.İkinci eşi tarafından ticari fırsatları değerlendirmeye teşvik edilen mağaza sahibi Thomas Wright (Rick Hoffman), çalışanlarını Thanksgiving gecesi çalışmaya zorlar ve hepsini içeri girmeyi bekleyen sabırsız tüketici kalabalıklarını kontrol etmek için sadece iki güvenlik görevlisi görevlendirir. Thomas’ın kızı Jessica (Nell Verlaque), arkadaşlarının erken girmesine yardım ederken, dışarıda bekleyen herkesi bilmeden öfkelenir.Kısa süre içinde her şey kaosa dönüşüyor: çalışanlar ezilir, cam kırıklarındaki boğazlar kesilir ve habersiz masumlar alışveriş arabalarıyla paramparça edilir. Bu sekans, tüketici kültürünün ve düşüncesiz kapitalist kararların aşırı bir eleştirisi olarak karşımıza çıkıyor.Yaşanan bu trajedinin üzerinden 1 yıl geçer.Plymouth halkı, herkesin geçen yılki ayaklanmada bulunan ve sorumlu olan bir maskeli katil tarafından terörize ediliyor.

Kanlı, şiddet ve vahşet içerikli filmleri seviyorsanız bu film tam size göre.Eli Roth bu yeni filminde de izleyiciye beklentisini fazla fazla veriyor.Ölüm sahneleri tarzı seven korku izleyicileri için gayet memnun edici.Filmde Slasher tarzının klasik olmuş eski filmlerine yer yer göndermeler bulunuyor.Kara Cuma ve Şükran Günü etkinliklerini birleştiren bir senaryo üzerine kurulmuş.

Filmin senaryosunu Jeff Rendell yazdı ve Eli Roth yönetti.Başrollerde Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim yer alıyor.IMDB puanı:6.9


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad