Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Bir Değil İki Devam Filmi Geliyor..Fall 2 Ve Fall 3 Yapım Aşamasında



2022 yılında gösterime giren Fall isimli film öyle ilgi gördü ki iki devam filmi birden çekiliyor.Devam filmleri arka arkaya çekilecek.Fall 2 nin çekimlerine Haziran 2024 te başlanacak.ardından Fall 3 çekilecek.

İlk filmin yönetmeni Scott Mann devam filmlerini de yönetecek ve filmlerin yapımcısı olacak.
İlk filmde izlediğimiz iki kız karakteri devam filmlerinde de olacak ve yeni karakterler eklenecek.
Filmin dağıtıcı firmasın Ceosu Christian Mercuri devam filmleri hakkında şunları söyledi.Bu iki yeni devam filmi, orijinali genişletmek için harika fırsat. Artık küresel izleyicilerin tüylerini diken diken eden, ölüme meydan okuyan ve nabzını hızlandıran bir sonraki filmi garantilemek için en iyi ekibi ve fikirleri bir araya getirerek seriyi daha da ileriye taşımak istiyoruz.
Scott Mann, " Fall, yolculuğuna devam edip onu bir sonraki aşamaya taşımaktan heyecan duyuyorum " diye ekledi. “Gerçekten özel bir sinema deneyimi planladık ve bu vizyonu destekledikleri için yapımcı arkadaşlarıma son derece minnettarım. Ayrıca yeni ortaklarla çalışmaktan ve orijinal ekiple yeniden bir araya gelmekten heyecan duyuyorum ve tabii ki binlerce metre yüksekte çekime geri dönmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad