Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

M3Gan-Megan

Birçoğumuz oyuncak bebek temalı korku filmlerini severiz.M3gan bu tarzın en yeni filmi olarak geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.Bildiğimiz oyuncak bebeklerden biraz farklı olan M3gan, teknolojik yazılıma sahip bir nevi rabot niteliğinde.Kendisini edinen çocuk ile eşleşerek duygusal bağ kuruyor.

Gerard Johnstone filmin yönetmenliğini yaptı, Akela Cooper senaryoyu yazdı. Allison Williams, Violet McGraw,Ronny Chieng başrollerde oynadı.James Wan'ın yapım şirketi Atomic Monster ve Blumhouse Productions ortaklığı ile yayınlandı.IMDB puanı:6.4

Oyuncak şirketinde çalışan dahi bir robotik mühendisi, yakın zamanda yetim kalmış olan yeğenini evine alır ve arkadaşlık yapması için insansı bir robot tasarlar.Oyuncak bebek niteliğindeki bu robot ve kız arasında duygusal bir bağ oluşur ve bebek kızı gereğinden fazla sahiplenir, tehlikeli boyutlara ulaşır. Filmbilimkurgu yönü ağır, finale yaklaştıkça korku sahneleri yoğunlaşan bir yapım olmuş.Benzer konuyu 2019 yılında Child Play serisinin yeniden çekim filminde izlemiştik.

Sonuç olarak M3gan bu tarz filmleri sevenler için izlenebilecek kaliteli bir yapım diyebiliriz.Devam filmi için vizyon tarihi açıklandı.M3gan-2, 17 Ocak 2025'te sinemalarda olacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad