Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

1973 The Exorcist-Şeytan Filmi Hakkında Daha Önce Duymadığınız Bilgiler


The Exorcist -Şeytan Filmi çekimleri sırasında sette iki kere yangın çıkmıştır.Işıkçı ve ses asistanı ölmüştür.Kostümler çalınmıştır.Üç figüran kalp krizi geçirmiştir.Linda Blair (içine şeytan giren kızı canlandıran oyuncu) yataktan düşerek kolunu kırmıştır.

Sette çeşitli eşyaların kaybolmasıyla başlayan lanet, çıkan yangın sonucu tüm setin tamamen yanmasıyla devam etti. Yeniden inşa edilen sette bir kez daha yangın çıktı. Çekimler boyunca üç figüran kalp krizi geçirdi. Başrol oyuncuları Ellen Burstyn ve Linda Blair çeşitli kazalarda ciddi şekilde yaralandı. Filmin ışıkçısı ve kamera asistanı çekimler sırasında hayatını kaybetti.

Regan ve çarmıhın meşhur sahnesinde Regan'ın annesini canlandıran oyuncu Ellen Burstyn sırtını incitti ve haftalar boyunca yataktan çıkamadı. Çekimler yeniden başladığında gece bekçisi ve özel efekt uzmanı hayatını kaybetti. Film tamamlandıktan sonra da aktör Denning Burke basit bir grip yüzünden öldü.

Film vizyona girdiğinde ise bela adeta seyircilere sıçradı. Los Angeles'taki her gösterimde ortalama 4 kişi bayılıyor, 6 kişi kusuyor ve onlarca kişi filmin yarısında çıkıyordu. New York'taki bir gösterimde ise bir kadın düşük yapmasının sebebi olarak filmi gösterdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad