Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Çocukluğumuzun Korkusu Oyuncak Bebek Chucky, Dizi Versiyonu İle Tekrar Aramızda

Çocukluğumuzun korkunç oyuncak bebeği yıllar sonra dizi uyarlaması ile geri döndü.Chucky karakterinin yaratıcısı olan Don Mancini dizinin arkasındaki isim.

Dizi, Bir Amerikan lisesinde okuyan ergen yaşlardaki bir grup genç etrafında ilerliyor.Ana karakterimiz Jake, Chucky ile arkadaşlık kuruyor. Zaman geçtikçe diğer arkadaşlarıda Chucky ile süpriz şekilde tanışıyor.

Amerika'nın Syfy televizyon kanalında yayınlanan diziyi ülkemizde internet üzerinden izleyebilirsiniz.İki sezon tamamlandı, üçüncü sezonu yapım aşamasında ve yakında yayınlanacak.Dizinin yönetmen ve senaryo yazarı orjinal seriyide yöneten Don Mancini.Brad Dourif; Chucky'yi seslendiriyor.Jennifer Tilly seride izlediğimiz Tiffany rolü ile dizide de yer alıyor.Zackary Arthur, Alyvia Alyn Lind, Björgvin Arnarson başrollerde oynuyor.IMDB puanı:7.3

Bizim fikrimiz orjinal seriyi severek izlediyseniz dizidende keyif alacaksınız.Chucky bildiğimiz aynı Chucky,oyuncular aynı oyuncular, yönetmen ve senarist aynı isim.İnternet üzerinden türkçe altyazı seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad