Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Annabelle Bebeğin Gerçek Hikayesi

1970 yılında Donna isimli 28 yaşında genç bir kadına, annesi tarafından bir oyuncak bebek hediye edildi.Donna, New York'ta bir apartman dairesinde, ev arkadaşı Angie ile beraber yaşıyordu.

Donna ve Angie, günün birinde küçük bir çocuğun yazdığı belli olan ' yardım et ' notu buldu.İki arkadaş bebeği bıraktıkları yerde bulamıyorlar sürekli yer değiştiriyordu.bebeğin üzerinde kan lekeleri oluşmaya başlayınca medyum çağırıp yardım istediler.

Medyum,  Annabelle Higgins isimli bir ruhla iletişime geçtiğini iddia etti.Higgins, genç yaşta o apartmanda ölmüştü.Bebek bu ruhun etkisi altındaydı.

Angie'nin erkek arkadaşı Lou bu olaylardan sonra genç kadınların yaşadığı eve kalmaya geldi.Gece bebeğin kendisine saldırdığı çok gerçekçi rüyalar görüyordu fakat sabah uyandığında saldırıya uğradığına dair hiçbir iz yoktu.Ertesi gün Lou evde yalnızken Donna'nın odasından bir takım sesler duydu.Odaya girdiğinde bebeğin yerde yattığını gördü.O sırada göğsünde büyük bir acı hissetti.Göğsünde yedi tane yara açılmış, gömleği kan olmuştu.Yaralar birkaç gün sonra iz bırakmadan iyileşti.

Yaşanan bu olaylardan sonra gençler bebeği ele geçiren ruhun iyi niyetli olmadığına karar verdiler,  Hegen ve Cooke isimli iki rahiple iletişime geçtiler.Rahip Cooke paranormal olaylarda uzmanlaşmış Ed ve Lorraine Warren çiftini aradı.Warren'lar iki kadınla konuştu, bebeğin şeytani bir varlık tarafından ele geçirildiğini söyledi.Rahip Cooke önderliğinde şeytan çıkarma ayini düzenlediler.Ayinden sonra Warren'lar kadınların güvenliği için bebeği alıp kendi evlerine götürdüler.Eve giderken yolda birçok kaza atlattılar, eve gelir gelmez bebeği kutsal suya koyup dolaba kapattılar.

Bebek şuanda Warren çiftinin müze evinde camekana kilitli olarak duruyor.Bebeğe Annabelle ismi verildi.Gerçek Annabelle bebek filmde izlediğimizden biraz farklı bir bez bebek.Camekanın önünde ' Uyarı ! Kesinlikle açmayın ' yazıyor.


Yıllar boyunca bebekle birebir temasa geçenlerin başına açıklanamaz olaylar geldi.Bir ziyaretçi bebeğe inanmayarak dalga geçti, camekana birşeyler fırlattı.Bir saatten kısa bir süre sonra motorsikleti ile giderken ağaca çarparak hayatını kaybetti.

Annabelle bebeği ilk olarak The Conjuring-Korku Seansı isimli filmin açılışında izledik.Korku Seansı 1, yukarıda okuduğunuz gerçek hikaye ile başlıyordu.Daha sonra Annabelle'nin kendi solo filmleri çekildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad